Programma

Muziekvereniging Eendracht: Queen in Concert

18,50
Tickets
Datum
08 juni 2024
Theater open
19:00
Start
20:15
Organisator
Muziekvereniging Eendracht

Ervaar de magie van Queen in Concert! Na twee geweldige optredens is Queen in Concert terug voor een laatste adembenemende show, dit keer in het Openlucht Theater De Goffert.

Met vijftien studioalbums, zeven livealbums en maar liefst 188 hits op hun naam, is Queen niet zomaar een band. Bohemian Rhapsody houdt al jarenlang stand als de onbetwiste nummer 1 in de Top 2000 en Queen is uniek met hun aantal noteringen in deze lijst.

De legacy van de legendarische band Queen wordt tot leven gebracht door het 50-koppige orkest Eendracht uit Escharen, samen met de vocalisten Réne Habraken, George Blanken, Maria van Asseldonk, Ans Brugmans, Hein Heindrikx en Maartje Baltussen. Voeg daarbij de solo gitarist Wilco Emons toe en je bent getuige van een bijzondere symfonie van de grootste hits.

Bereid je voor op een avond vol schitterende orkestrale uitvoeringen van iconische nummers zoals, “Show Must Go On”, “Who Wants To Live Forever”, “I Want To Break Free”, de klassiekers “Bohemian Rhapsody”, “Don’t Stop Me Now”, “Somebody To Love” en nog veel meer!