Programma

Informatie voor bezoekers

Beleef een zeer uiteenlopend programma van kunst, cultuur of een zomers feest in de buitenlucht tussen het groen. Geniet van de sfeer van deze bijzondere locatie.  

Openluchttheater de Goffert ligt ingebed in de prachtige omgeving van het 80 hectare grote Goffertpark. Het theater heeft een tribune met 900 zitplaatsen en mag 1500 mensen toelaten. Het podium en een (beperkt) deel van de zitplaatsen zijn voorzien van een sfeervolle overkapping. 

Lees hieronder alles wat je moet weten over jouw bezoek.

Welkom bij Openluchttheater De Goffert

Adres & route

Openluchttheater De Goffert is gelegen aan Steinweglaan 2, midden in het Nijmeegse Goffertpark.
 

Openbaar vervoer

Het openluchttheater is makkelijk te voet te bereiken vanuit Station Goffert, of neem een OV-fiets vanaf station Nijmegen. Plan je reis op 9292.nl
 

Parkeren 

Er is voldoende parkeergelegenheid op het ruime parkeerterrein van het nabijgelegen Goffertstadion. Op de parkeerplaats van het Goffertstadion is een gehandicaptenparkeerplaats aanwezig. Dit is echter niet direct naast het Openluchttheater. Mogelijk is dichterbij parkeren aan de kant van de Steinweglaan een betere optie.

Veelgestelde vragen

waar koop ik kaarten?

Kaarten worden verkocht door de organisator van het evenement. In het programma vind je bij alle aankomende evenementen een link naar de verkoper.

Is er horeca aanwezig?

het theater beschikt over een horecavoorzieinging, waar koffie, thee, bier, wijn en frisdranken te verkrijgen zijn. Let op: betaling geschiedt Pin-only. 

Hoe kan ik betalen in het openluchttheater

Het openluchttheater is Pin-only. Het is niet meer mogelijk om met cash te betalen.

Is het toegankelijk voor mindervalide bezoekers?

Het terrein is in voor rolstoelers toegankelijk: er is een mindervalidentoilet en er is een lift naar de omloop boven de tribunes.

Zijn paraplu's toegestaan?

Omdat paraplu’s het zicht van andere bezoekers beperken is het gebruik van paraplu’s niet toegestaan in het openluchttheater. Het theater is deels overdekt maar we adviseren je om in geval van een regen een regenjas of poncho mee te nemen

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Fietsen kunnen vlak bij de ingang (onbewaakt) worden gestald.

Kan ik in de buurt een hapje eten?

Rond het Goffertpark zijn diverse gelegenheden om voor of na je bezoek aan het theater een hapje te eten. Kijk op Google Maps voor een actueel overzicht. 

Is je vraag niet beantwoord?

Stuur ons gerust een bericht via onderstaand formulier.