Programma

Selah Sue

38,50
Tickets
Datum
17 augustus 2024
Theater open
19:30
Start
20:15

Selah Sue komt wegens de razendsnel uitverkochte show op donderdag 13 juni 2024 terug naar Nijmegen voor een extra optreden op vrijdag 17 augustus in Openluchttheater de Goffert.

De Vlaamse zangeres Selah Sue speelde al op veel plekken in Nijmegen maar nooit eerder in Openluchttheater de Goffert. Op donderdag 13 juni zal ze met haar live band een show verzorgen op deze prachtige locatie.

Selah Sue aka Sanne Putseys brak in 2010 door met de hit ‘Raggamuffin’: een tijdloos nummer dat haar tot het voorprogramma van Prince in Antwerpen bracht. Ze is terug met haar nieuwe album ‘Persona’ met melodische meerstijlige pop soul funk r&b jazz en meer maar met nu vooral meer klemtoon op rap. De verschillende nummers geven stem aan de verschillende versies van haarzelf en het album is daarmee net als een mens een verzameling van meerdere personalities.

Met haar debuutalbum uit 2011 en de opvolger ‘Reason’ (2015) vestigde Selah Sue haar naam van soul-en popdiva met een scherp randje.
Na een pauze vanwege de geboorte van haar twee kinderen keerde Selah Sue in 2020 terug met ‘The Bedroom EP’. Begin 2022 verscheen
haar pakkende hiphop-achtige single ‘Hurray’ en maakte ze indruk bij het televisieprogramma ‘Matthijs Gaat Door’ met de klassieker ‘I Put A Spell On You’.

Haar laatste album ‘Persona’ verscheen in 2022 en bracht haar vele lovende recensies, ook word haar live optreden met band geprezen. Geïnspireerd door verschillende genres als soul pop R&B en rock met teksten die voelen als verhalen uit een dagboek klinkt haar muziek fris en vernieuwend.