Programma 2016

   
27 apr 10:00 Opendag: Koningsdag met Tango & Lindyhop Salon meer...
14 mei 19:00 Concert: BLØF - uitverkocht meer...
15 mei 19:00 Concert: BLØF - EXTRA SHOW! - uitverkocht meer...
27 mei 15:00 Festival: Groff Festival 2016 meer...
18 jun 12:00 Festival: Kids 'n Billies 2016 meer...
19 jun 14:00 Concert: Novia Magum Wind Orchestra & Friends meer...
25 jun 20:00 Concert: ABBA Tribute meer...
26 jun 14:00 Concert: Harmonie Tarcisius meer...
01 jul 19:00 Concert: Jonathan Jeremiah meer...
09 jul 15:00 Festival: Ben de Vlegel * Openluchttheater De Goffert * meer...
10 jul 14:00 Concert: Jubileum jeugddrumfanfare "De Stefaantjes" meer...
23 jul 19:30 Concert: Vierdaagseorkest meer...
28 jul 19:00 Concert: Mark Lanegan Band meer...
06 aug 19:30 NJO Muziekzomer: Jong Metropole meer...
13 aug 13:00 Dag voor de minima meer...
18 aug 15:00 Dansmiddag: Openlucht Tangosalon meer...
02 sep 20:00 Concert: Het Gelders Orkest i.s.m. met Eric Corton (1) meer...
03 sep 20:00 Concert: Het Gelders Orkest i.s.m. met Eric Corton (2) meer...
 
 
 
27 apr 10:00 Opendag: Koningsdag met Tango & Lindyhop Salon

Open: 10:00
Start: 12:00
Toegang: gratis


Heb je even genoeg van de Koningsmarkt op de Goffertweide? En wil je wat anders? Kom dan naar het Openluchttheater. Gegarandeerd een oase van rust temidden van de Oranje hectiek. Kopje koffie, even lekker zitten en wat babbelen, toilet bezoeken em misschien ook nog even de voetjes van de vloer.

Van 12:00-16:00 wordt er op Argentijnse tango en Amerikaanse swing muziekuit de veertiger jaren gedanst.

In een sprookjesachtige entourage treffen dansers uit binnen- en buitenland elkaar. Ook als je geen tango of lindyhop danst, kun je gerust mee dansen, want iedereen kan ‚bewegen op muziek’.

 

 
14 mei 19:00 Concert: BLØF - uitverkocht

Open: 19:00
Start: 19:45

Tickets: € 32,50 UITVERKOCHT
Voor tickets klik hier

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken. Eind 2014 verscheen het elfde studioalbum van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’ waarop ze gretiger dan ooit klinken. Het nieuwe album werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werden afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. In het opnameproces was een belangrijke rol weggelegd voor producer JB Meijers die met sferen en lagen meer diepte gaf aan het album.

“Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno nu nog steeds toe doet. Het geluid van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’.

 
15 mei 19:00 Concert: BLØF - EXTRA SHOW! - uitverkocht

De eerste show van BLØF was binnen recordtijd uitverkocht en daarom komt er een tweede show! 

Open: 19:00
Start: 19:45

Tickets: € 32,50 UITVERKOCHT
Voor tickets klik hier

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken. Eind 2014 verscheen het elfde studioalbum van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’ waarop ze gretiger dan ooit klinken. Het nieuwe album werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werden afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. In het opnameproces was een belangrijke rol weggelegd voor producer JB Meijers die met sferen en lagen meer diepte gaf aan het album.

“Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno nu nog steeds toe doet. Het geluid van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’.

 
27 mei 15:00 Festival: Groff Festival 2016

Open: 15:00
Start: 15:00

GROFF 2016 is gepland, zelfde locatie, eerder in het jaar! Pin 27 mei 2016 vast in je agenda, nodig je vriendjes en vriendinnetjes alvast uit, want GROFF wordt groter. We nemen je mee op muzikale expeditie langs hitjes, house, disco en nog veel meer. 

GROFF festival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste studenten. Er wordt een festival neergezet dat aantrekkelijk is voor álle studenten. Dit betekent lage prijzen en muziek die iedereen aanspreekt. Van disco tot house en hitjes: alles komt aan bod! Tickets zijn verkrijgbaar via de shop van ikbenaanwezig.nl voor maar €12,50!

Website: www.groff-festival.nl
Facebook | Facebook event | Tickets
 

 

 
18 jun 12:00 Festival: Kids 'n Billies 2016

THE DEAF + SIR BALD DIDDLEY & HIS RIPCURLS + THE DITCHRUNNERS E.A.

Open: 12:00
Start: 12:00
Early Bird: € 15 = uitverkocht

Voorverkoop Volwassenen: €19 –
Kids 5-18: €4 (t/m 4 jaar gratis)

Dagkassa Volwassenen: €23 –
Kids 5-18: €6 (t/m 4 jaar gratis)

Voor tickets klik hier

KIDS 'N BILLIES FESTIVAL
THE DEAF + SIR BALD DIDDLEY & HIS RIPCURLS + THE DITCHRUNNERS E.A.


Het stoerste festival voor alle leeftijden. Kids ‘n’ Billies vermaakt ook dit jaar weer de hele familie in Openluchttheater de Goffert.
Spetterende surf, authentieke rockabilly, catchy country, rock‘n’roll, razende rootspunk en meer! Kids ‘n’ Billies is meer dan muziek. Ook voor de kids is er weer volop entertainment. Workshops, zwieren in de zweefmolen, suikerspinnen en popcorn eten of een vetkuif in je haar laten zetten, hoelahoeps, tattoos, waterpistolen en andere extra’s.
Een festival met ballen, maar vriendelijk genoeg om je kind(eren) mee naar toe te nemen! En heb je geen kinderen? So what. Kids ’n’ Billies is er voor iedereen!

De volgende acts op het podium:

THE DEAF
Tsja, wat moeten we over deze band nog zeggen..? Iedereen weet dat deze band Den Haag als Nederlandse beatstad weer op de kaart zette. Iedereen weet dat Spike van Di-rect in The Deaf speelt. Iedereen weet dat The Deaf een vlammend garagerockband is.Je kunt het allemaal weten, maar op Kids ‘n’ Billies kun je het ook voelen. Laat je op 18 juni wegblazen door 60’s garagerock in oude stijl met een nieuw vuig randje! It’s loud! It’s dirty! THE DEAF!

SIR BALD DIDDLEY & HIS RIPCURLS
Dit jaar eindelijk weer onversneden surf op Kids ‘n’ Billies! En wel van Sir Bald Diddley and his Ripcurls. Frontman Hipbone Slim, ook wel bekend als “The man with too many bands” is terug bij zijn allereerste muziekliefde: surf. Stiekem is Sir Bald nooit gestopt met het spelen van surf-rock’n’roll. Maar met zijn Ripcurls heeft ie eindelijk weer aan band waar hij vol overtuiging de planken mee op gaat. De zon gaat in ieder geval weer schijnen op Kids ‘n’ Billies. Daar zorgt deze band wel voor.

THE DITCHRUNNERS
Zoek je The Ditchrunners op Google dan vind je veel omschrijvingen, die allemaal de lading een beetje dekken. Van “rebel-rousing, whiskey-fueled, high-octane country” tot “the essence of kick-ass COWPUNK” tot “all-acoustic instruments with a foot-stomping, knee-slapping, swing dancing jive set with game-changing temperament.” Je weet nu in welke hoek je het moet zoeken. Maar dit is toch vooral een band die je live aan de gang wil zien en horen. Get ready for some Honky Tonkin’ Gypsy Gutter Grass.

 
19 jun 14:00 Concert: Novia Magum Wind Orchestra & Friends

Open: 13:30
Start: 14:00

Tickets: € 7,50 (alleen aan de deur) Kinderen onder 12 jaar gratis toegang.

Noviomagum Wind Orchestra and Friends - Zondag 19 juni 2016
Ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum heeft het NMWO twee bevriende orkesten uitgenodigd: Philharmonie Gelre uit Arnhem en Harmonie Koninklijke Wilhelmina uit Wamel. Samen met deze toporkesten belooft het NMWO hiermee een muzikaal feest op hoog niveau. Dat wordt genieten geblazen!

Het programma is als volgt:

14.00 uur: Pilharmonie Gelre uit Arnhem
15.00 uur: Koninklijke Wilhelmina uit Wamel
16.00 uur: Noviomagum Wind Orchestra uit Nijmegen

Over het NMWO
Het Noviomagum Wind Orchestra (NMWO) is een symfonisch blaasorkest van zo’n 40 amateurmusici uit Nijmegen en staat onder leiding van artistiek leider en dirigent Lex Bergink. Ons repertoire bestaat uit originele composities voor harmonie orkest en transcripties van klassieke werken. Drie keer per jaar geven wij een concertserie, vaak rond een bijzonder thema. Dit leidt tot een originele en gedurfde programmering waarin werken van bijvoorbeeld Beethoven, Wagner, Prokofiev of Mahler worden geplaatst naast die van moderne componisten zoals Bulla, Whitacre, Sparke of Hidas. Uitdagend voor onze muzikanten en iedere keer weer verrassend voor het publiek.

Over Philharmonie Gelre
Philharmonie Gelre is een regionaal symfonisch blaasorkest met standplaats Arnhem en bijna 70 muzikanten uit heel Gelderland onder leiding van Joop Boerstoel. 
We geven ongeveer acht concerten per jaar, waaronder op 4 mei het herdenkingsconcert in de Eusebiuskerk en in december het najaarsconcert in Musis Sacrum. 
We hebben een breed, uitdagend en aansprekend repertoire en komen uit in de eerste divisie van de KNMO. 

Over Harmonie Koninklijke Wilhelmina 
Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) uit Wamel heeft de ambitie om als symfonisch blaasorkest een regionale functie in en voor de regio Maas en Waal en het Rivierenland te vervullen. 
Daarnaast streeft HKW ernaar om haar uitstraling als symfonisch blaasorkest van hoog niveau extra dimensies te geven door optredens op belangrijke podia, de samenwerking met professionals en solisten van naam, en de veelzijdigheid van haar repertoire.

 
25 jun 20:00 Concert: ABBA Tribute

Open: 19:30
Start: 20:00
Toegang: € 17,50 aan de kassa, € 12,50 voorverkoop - klik hier voor tickets

ABBA TRIBUTE
Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc.
Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.
ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Kaarten zijn ook offline te verkrijgen bij:

Waaghals Nijmegen
6511 VW Nijmegen
tel: 024-3223922
nijmegen@waaghals.com

Kroese Nijmegen
Molenstraat 126
T: 024-3221346
E: kroese.nijmegen@planet.nl

VVV Nijmegen
Keizer Karelplein 32H
6511 NH Nijmegen

 

 
26 jun 14:00 Concert: Harmonie Tarcisius

Open: 14:00
Start: 14:00

Tickets: € gratis

Live concert in Openluchttheater Goffert

Wat is heerlijker dan op een lome zondagmiddag lekker een eindje te fietsen? Naar het Openluchttheater De Goffert gaan en daar genieten van een prachtig live concert. Het kan op zondagmiddag 26 juni. Met optredens van Big Band Ravenstein, Politiekapel Gelderland-Zuid en Harmonie Tarcisius! De bar is open, de blazers zijn in topconditie, het ijs is koud, de hotdogs zijn knakkend vers en de toegang is gratis. 

 
01 jul 19:00 Concert: Jonathan Jeremiah

Open: 19:00

Start: 19:45

Tickets: € 22 
Voor tickets klik hier

Jonathan Jeremiah komt op vrijdag 1 juli met zijn twee bandleden een ‘unplugged’ show geven in Openluchttheater De Goffert te Nijmegen.

Let op! In verband met de openingsceremonie van de Special Olympics in voetbalstadion de Goffert, zijn er enkele noodzakelijk wijzigingen in het tijdschema concert van Jonathan Jeremiah.

20.00 uur – open
20.30 uur – Sofie Winterson
21.30 uur – Jonathan Jeremiah

– De Steinweglaan en de Busserweg zijn vrijdag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Parkeren is wel mogelijk op de parkeerplaats aan de Weg door Jonkerbos (gratis, 10 min lopen) of het CWZ ziekenhuis (na 20u gratis, 15 min lopen)

– Zitplaatsen in het theater zijn overdekt. Paraplu’s zijn niet toegestaan.

De Britse folk- en soulzanger Jonathan Jeremiah werd bekend met nummers als ‘Happiness’ en ‘Lost’ en met zijn albums ‘Gold Dust’ (met het Metropool Orkest) en ‘A Solitary Man’. Op zijn twintigste vertrok de Brit naar de Verenigde Staten waar zijn ontwikkeling als artiest eigenlijk pas echt begon. Hij liet zich inspireren door artiesten als Cat Stevens, James Taylor en Scott Walker. Voor zijn derde langspeelplaat ‘Oh Desire’ keerde hij terug naar zijn thuisland om daar de studio in te duiken voor nieuw materiaal waarbij hij zowel de rol als songwriter als producer op zich nam. Op ‘Oh Desire’, dat vorig jaar verscheen, voeren folk en soul wederom de boventoon. Met zijn lichte baritonstem heeft Jeremiah in de verte wel wat weg van een jonge Burt Bacharach.

 
09 jul 15:00 Festival: Ben de Vlegel * Openluchttheater De Goffert *

Open: 15:00
Start: 15:00

Tickets: € 15,- (vvk € 10,- houdt daarvoor het facebook event in de gaten)

Na het modderige maar heerlijke avontuur van vorig jaar gaat de Velgel deze zomer wederom uitpakken in het Openluchttheater, hopelijk dit keer met een goede portie zonnestralen! Openluchttheater de Goffert is de plek waar wij ons helemaal thuis voelen en volledig uit kunnen pakken tussen de struikgewassen en verborgen hoekjes. Deze locatie vraagt om fijne muziek en kattenkwaad, en daar is onze Ben wel voor in!

Naast een fijne muzikale programmering verspreid over 3 podia zal er genoeg te beleven zijn voor jong en oud. Een speciaalbiertje in de biergarten, ravotten in het struikgewas en vertier en kul voor de grotere en kleinere Vlegels onder ons. We hebben een diverse programmering samengesteld met een mix van bandjes en dj’s. De Vlegel sound is erg divers met een mix van reggae/balkan/afrobeat/klezmer/wereldmuziek/disco, of beter gezegd: die hips shaking sounds!

De voorpret begint al vroeg, zie maar eens een plek te vinden waar je een ticket kan kopen! Als je een ticket in de voorverkoop aan weet te schaffen betaal je slechts een tientje, aan de deur kost hij €15,-. De kleine Vlegels mogen mee naar binnen zonder ticket.

Meer informatie, klik hier.

 
10 jul 14:00 Concert: Jubileum jeugddrumfanfare "De Stefaantjes"

Open: 13:30
Start: 14:00

Tickets: € 5,- (t/m 18 jaar € 2,50) Alleen aan de entreekassa, alleen contant.

Samenwerkingsconcert van alle Nijmeegse jeugdmuziekgroepen

In 2016 bestaat Jeugddrumfanfare de Stefaantjes zestig jaar en verjaardagen vier je natuurlijk met vrienden!
Daarom gaan wij een muzikale samenwerking aan met onze muziekvrienden van Opleidingsorkest Harmonie Tarsicius, Jeugdorkest Corrente en Jeugdkoor Smile.
Samen geven wij een spetterend concert waarmee we laten zien hoe muzikaal de Nijmeegse jeugd is. Het wordt een stralende dag met bijzondere samenwerkingen, mooie muziek en een zomerse sfeer. Wat wil je nog meer als je jarig bent?

 
23 jul 19:30 Concert: Vierdaagseorkest

Open: 19:00
Start: 19:30

Tickets: € 5,- (via website Vierdaagseorkest, klik hier)

Voor de derde keer speelt het Vierdaagse Orkest in Openluchttheater de Goffert te Nijmegen. Zaterdag 23 juli a.s. is het Vierdaagse Orkest vanaf 19.30 uur weer te zien en te horen in het openluchttheater. De toegang is € 5,- en kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa of via de website.

Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven, Stephanie van Werkhoven en Roel Verheggen brengt het Vierdaagse Orkest een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke meezingnummers. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het weer van begin tot einde boeiend is. 

 

 

 
28 jul 19:00 Concert: Mark Lanegan Band

Open: 19:00

Start: 19:45

Tickets: € 27,50 
Voor tickets klik hier

Weinig rockmuzikanten kennen zo’n veelzijdige carrière als Mark Lanegan. De Amerikaan met zijn rauwe doorleefde stem begon eind jaren tachtig in de grungeband Screaming Trees, maar bracht vanaf 1990 ook soloalbums uit, waarvan vooral ‘Whiskey For The Holy Ghost’ en ‘Bubblegum’ bescheiden meesterwerken zijn. Ook werkte hij samen met talloze artiesten, onder wie Queens Of The Stone Age, Moby, Isobel Campbell en Greg Dulli. Vorig jaar verscheen een remixplaat van Lanegans laatste album ‘Phantom Radio’ uit 2014 en werden zijn eerste vijf solo-LP’s heruitgebracht in een fraaie vinylbox.

 

 
06 aug 19:30 NJO Muziekzomer: Jong Metropole

Open: 19:00

Start: 19:30

Tickets Normaal: € 16,50 / t/m 30 jaar: € 11,00 (dagkassa) Voor tickets klik hier

o.l.v. Jules Buckley
Special guest: Martin Fondse - arrangementen

Na de swingende pilot van vorig jaar is Jong Metropole er weer helemaal klaar voor! Deze Muziekzomer staan de jeugdige musici wederom te trappelen om nieuwe werken en arrangementen van multitalenten Jules Buckley (arrangeur, dirigent en componist) en Martin Fondse (arrangeur, dirigent, componist en pianist) te spelen. Ook jonge arrangeurs zullen speciaal voor dit orkest gaan schrijven. Met al dit gebundelde talent worden muziekgenres overschreden, hoogtepunten vervolmaakt en onvergetelijke klanken gevormd.

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, het NJJO (Nationaal Jeugd Jazz Orkest) en het Metropole Orkest met als doel jonge, getalenteerde musici uit de klassieke en de lichte muziek voor te bereiden op een professionele carrière. In Jong Metropole wordt het beste van verschillende muziekwerelden samengebracht: het excellente spel uit de klassieke strijkerstraditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie. Onderdeel van de Jong Metropole-formule zijn ook twee awards: de Rogier van Otterloo Award en de Keep an Eye Outstanding Talent Award. In Kootwijk wordt die eerste uitgereikt aan de meest talentvolle Nederlandse, of in Nederland woonachtige, jonge componist, arrangeur, dirigent of orkestleider van dit moment.

 
13 aug 13:00 Dag voor de minima

Open: 13:00

Start: 13:0

Tickets: gratis voor minima

Zaterdag 13 augustus, Dag voor de Minima!
Vanaf 13:00 uur inloop en het is geheel gratis voor iedereen die voldoet aan de minima eisen van de Gemeente Nijmegen!

Voor kinderen genoeg te doen en te beleven!
Voor ouders workshops, informatie en natuurlijk ook veel vermaak!

Gehele dag is voorzien van muziek en live acts!

Wees erbij Dag voor de Minima! Graag inschrijven, meld je aan via onze website!

www.dagvoordeminima.nl

*** Let op! Er wordt gecontroleerd of je echt op bijstandsnorm zit!!! ***

 

 
18 aug 15:00 Dansmiddag: Openlucht Tangosalon

Openlucht Tangosalon

Open: 15:00
Dicht: 19:00
Entree: € 5,00

In een sprookjesachtige entourage treffen dansers uit binnen- en buitenland elkaar. DJ's Wim en Arnoud draaien een gevarieerde selectie van tangos, walsen en milongas uit de bloeiperiode van de tango (dertiger en veertiger jaren), die worden afgewisseld met meer moderne geluiden.

Alleen verkoop aan de kassa van het Openluchttheater.

De tangosalon in het Openluchttheater maakt deel uit van het Summerdaze Tangofestival, dat gezamenlijk wordt georganiseerd door de Nijmeegse en Arnhemse tangoscholen.

http://www.elcorte.com/events/summerdaze

 
02 sep 20:00 Concert: Het Gelders Orkest i.s.m. met Eric Corton (1)

Open: 20:00

Start: 20:30

Tickets: €19,- volwassenen (voorverkoop) | €22,- (dagkassa) Voor tickets klik hier

Dirigent: Jamie Phillips
Solist: Michael Foyle, viool 
Presentator: Eric Corton


Het Gelders Orkest verplaatst zich ook deze zomer weer van de concertzaal naar de Gelderse openluchttheaters. In een intieme sfeer tussen het groen, brengt het orkest fragmenten van de mooiste meesterwerken ten gehore. Gastheer Eric Corton wijst de luisteraar de weg op deze bijzondere muzikale reis. Zelfs de vogels worden er even stil van….


Programma:

Grieg, E. / Peer Gynt: Suite no. 1 op.46                 
Tsjaikovski, P. I. / Valse-Scherzo op.34                   
Debussy, C. / Sarabande (ork. Maurice Ravel)          
Mascagni, P. / Cavalleria Rusticana: Intermezzo     

Pauze

Verdi, G. / La Forza del Destino: Ouverture           
Dvorák, A. / Symfonie no.8 op. 88 in G gr.t. -Deel II : Adagio                                                                 
Saint-Saëns, C. / Danse macabre op.40              
Dvorák, A. / Slavische Dans no.8 op. 46 (nr.8)        

 

 

 
03 sep 20:00 Concert: Het Gelders Orkest i.s.m. met Eric Corton (2)

Open: 20:00

Start: 20:30

Tickets: €19,- volwassenen (voorverkoop) | €22,- (dagkassa) Voor tickets klik hier

Dirigent: Jamie Phillips
Solist: Michael Foyle, viool 
Presentator: Eric Corton


Het Gelders Orkest verplaatst zich ook deze zomer weer van de concertzaal naar de Gelderse openluchttheaters. In een intieme sfeer tussen het groen, brengt het orkest fragmenten van de mooiste meesterwerken ten gehore. Gastheer Eric Corton wijst de luisteraar de weg op deze bijzondere muzikale reis. Zelfs de vogels worden er even stil van….


Programma:

Grieg, E. / Peer Gynt: Suite no. 1 op.46                 
Tsjaikovski, P. I. / Valse-Scherzo op.34                   
Debussy, C. / Sarabande (ork. Maurice Ravel)          
Mascagni, P. / Cavalleria Rusticana: Intermezzo     

Pauze

Verdi, G. / La Forza del Destino: Ouverture           
Dvorák, A. / Symfonie no.8 op. 88 in G gr.t. -Deel II : Adagio                                                                 
Saint-Saëns, C. / Danse macabre op.40              
Dvorák, A. / Slavische Dans no.8 op. 46 (nr.8)