Programma

Kids 'n' Billies

29,50
Tickets
Datum
17 juni 2023
Theater open
14.00
Start
14:00
Organisator
Kids 'n' Billies

Zaterdag 17 juni valt Openluchttheater de Goffert in Nijmegen wederom ten prooi aan het Kids 'n' Billies Festival. Twee podia met rock 'n roll bands van bluegrass tot rockabilly en van surf tot garagepunk.
Al ruim 20 jaar kenmerkt het muziekfestival zich door de kindvriendelijke opzet. Voor de koters zijn er tal van stoere activiteiten die een link hebben met rock ’n roll: zwieren in de zweefmolen, lekker drummen bij Drum-Party, skaten met Waalhalla, geschminkt worden, een vetkuif of suikerspin laten aanmeten en je eigen buttons maken. Laat ze vooral hun waterpistool niet vergeten mee te nemen!

De eerste bands zijn bekend!
De heren van Batmobile bestaan dit jaar 40 jaar en speelden over de hele wereld. Voor de gelegenheid brachten ze dit jaar het album 'Brace for Impact' uit. Stevige Rockabilly van de bovenste plank, of ‘B-music’, zoals ze het zelf noemen.
The Courettes is een 60s Garagepunk duo uit Denemarken/Brazilië met de juiste look, de vintage uitrusting, de rauwe productie en ze spelen met puur vuur, passie en intensiteit.
De Amerikaanse Bob Wayne maakt rauwe, diepe en pure country. Nooit probeert hij iets te zijn wat hij niet is, met een totaal gebrek aan aanstellerij. Bob Wayne & the Outlaw Carnies leven en ademen echte Americana, Folk, Soul, Punk en Country.
Het vierkoppige bluegrass-gezelschap uit de San Francisco Bay area, Fog Holler, is sinds hun oprichting in 2018 geëvolueerd van busking temidden van de drukte van Union Square naar spelen naast Grammy-winnaars en bluegrass-legendes.

De voorverkoop is begonnen. Koop tot 1 maart je tickets tegen een gereduceerd tarief via: de website van Doornroosje.

Meer informatie? https://www.kidsnbillies.nl/