Programma

Fusion Latina: ¡Afuera! otra vez

Datum
06 augustus 2023
Start
15:00
Organisator
Fusion Latina Nijmegen

Na het succes van vorige jaar keert ¡Afuera! otra vez terug op zondag 6 augustus!
We kunnen weer lekker buiten genieten van een dansje en een drankje in een locatie die daar zeer geschikt voor is: Openluchttheater De Goffert.

Het OLT De Goffert heeft een overdekt podium waarop we kunnen dansen. En heeft zelfs een grote tribune die gedeeltelijk overdekt is!
Er is ook een ruim grasveld waar je lekker in de zon kan zitten of liggen. La música wordt verzorgd door DJ's Yuchi en Betho Rodriguez. Ze gaan een mix van Salsa en Bachata draaien.

Er is ook catering met Latijns-Amerikaanse gerechten aanwezig waardoor je eventueel ook daar kan eten rond etenstijd. Que rico!

Dit feestje is ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen! Er zal een springkussen aanwezig zijn zodat de kleintjes zich ook daarmee kunnen vermaken! Om de dansruimte optimaal te houden en ongelukken te voorkomen is het niet toegestaan voor kinderen om op het podium/dansvloer te spelen. Naast de springkussen zijn de grasvelden natuurlijk ook heel geschikt daarvoor. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis entree! 

Meer informatie via https://www.facebook.com/events/753502756479310