Programma

ABBA Tribute

Datum
15 september 2023
Theater open
19:00
Start
20:00
Organisator
ABBA Tribute

Op 15 september wordt het podium van Openluchttheater de Goffert omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om acht uur ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”.


In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute
Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het live musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunten voor de band waren in 2014 en 2019 met een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcert in Helmond) die specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! ABBA Tribute is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld, en daar zijn ze trots op!