Vanuit Elst, Arnhem (A325), Zwolle (A50/A28, Groningen (A28): Wanneer u over de brug Nijmegen komt volgt u de weg tot het Keizer Karelplein. Ga half rond en neem de Graafseweg, richting Den Bosch. Volg deze weg, ± 3 km, tot u aan uw rechterhand de sportvelden ziet liggen. Ga hier bij de verkeerslichten linksaf, de Neerboscheweg op. Vervolg uw weg onder het spoorviaduct door en ga de tweede weg Linksaf de Ien Daleslaan op. Volg de borden naar het Goffertstadion. Parkeer hier uw auto en vervolg uw weg te voet over de Busserweg. In de richting van de rotonde, ± 100 mtr. Links boven in het bos ziet U het Openluchttheater liggen.

Vanuit Wijchen (N326), Grave (N324): Wanneer u via de brug van het Maas-Waalkanaal op de Graafseweg Nijmegen in rijdt, gaat u direct over de brug bij de verkeerslichten rechtsaf de Neerboscheweg op. Vervolg uw weg onder het spoorviaduct door en ga de tweede weg linksaf de Ien Daleslaan op. Volg de borden naar het Goffertstadion. Parkeer hier uw auto en vervolg uw weg te voet over de Busserweg in de richting van de rotonde, ± 100 mtr. Links boven in het bos ziet u het Openluchttheater liggen.

Vanuit Amsterdam (A2), Utrecht (A12), Rotterdam (A15), Den Bosch (A50), Maastricht, Venlo (A73): Wanneer u Nijmegen via de snelweg en de brug over het Maas-Waal kanaal binnenkomt, bevindt u zich direct op de Neerboscheweg. Vervolg deze weg tot u onder het spoorwegviaduct bent gereden. Hierna gaat u de tweede weg linksaf de Burgemeester Daleslaan op. Volg de borden naar het Goffertstadion. Parkeer hier uw auto en vervolg uw weg te voet over de Busserweg in de richting van de rotonde, ± 100 mtr. Links boven in het bos ziet u het Openluchttheater liggen.

Vanuit Mook, Malden (N844): Wanneer u Nijmegen binnenkomt via de Rijksweg, rijdt u door Malden en slaat u bij de verkeerslichten, direct na McDonalds linksaf. Sla na het Ziekenhuis en het Sanadome rechtsaf de Ien Daleslaan op. Volg de borden naar het Goffertstadion. Parkeer hier uw auto en vervolg uw weg te voet over de Busserweg in de richting van de rotonde, ± 100 mtr. Links boven in het bos ziet u het Openluchttheater liggen.

Vanuit Duitsland, Ubbergen, Beek (N325): Wanneer u Nijmegen binnenkomt via de Ooijpolder, volgt u de weg tot het Keizer Karelplein. Ga half rond en neem de Graafseweg, richting Den Bosch. Volg deze weg, ± 3 km, tot u aan uw rechterhand de sportvelden ziet liggen. Ga hier bij de verkeerslichten linksaf, de Neerboscheweg op. Vervolg uw weg onder het spoorviaduct door en ga de tweede weg linksaf de Ien Daleslaan op. Volg de borden naar het Goffertstadion. Parkeer hier uw auto en vervolg uw weg te voet over de Busserweg in de richting van de rotonde, ± 100 mtr. Links boven in het bos ziet u het Openluchttheater liggen.

Download een routekaartje:

Locatie op Google maps