Programma 2018

   
27 apr 10:00 Opendag: Koningsdag met Tango meer...
08 jun 19:30 Concert: De Edwin Evers Band meer...
16 jun 19:00 Concert: Absolutely Floyd + Bootleg Doors meer...
23 jun 14:00 Festival: Kids 'n Billies 2018 meer...
21 jul 19:00 Concert: Vierdaagseorkest 2018 meer...
 
 
 
27 apr 10:00 Opendag: Koningsdag met Tango

Open: 10:00
Start: 12:00
Toegang: gratis


Heb je even genoeg van de Koningsmarkt op de Goffertweide? En wil je wat anders? Kom dan naar het Openluchttheater. Gegarandeerd een oase van rust temidden van de oranje hectiek. Kopje koffie, even lekker zitten en wat babbelen, het toilet bezoeken em misschien ook nog even de voetjes van de vloer.

Van 12:00-16:00 wordt er op Argentijnse tango en Amerikaanse swing muziekuit de veertiger jaren gedanst.

In een sprookjesachtige entourage treffen dansers uit binnen- en buitenland elkaar. Ook als je geen tango danst, kun je gerust mee dansen, want iedereen kan ‚bewegen op muziek’.

 
08 jun 19:30 Concert: De Edwin Evers Band

Open: 19:30
Start: 20:30

Tickets: € 31,-
Voor tickets klik hier

De Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band, komt met een geheel nieuwe show vol met bekende hits in Openluchttheater de Goffert.

De Edwin Evers Band staat al jaren lang op het podium in het theater, maar ook door het land op festivals. Vorig jaar was het de eerste keer in het openluchttheater, dat is zo goed bevallen dat ze met een geheel nieuwe show ook in 2018 een voorjaarstour zullen doen. 

 

 
16 jun 19:00 Concert: Absolutely Floyd + Bootleg Doors

Open: 19:00

Start: 19:45

Tickets: €25,- Voor tickets klik hier

Absolutely Floyd (AF) behoort tot één van de beste Pink Floyd tributes die ons land rijk is. Na een succesvol theaterseizoen 2015-2016 toert AF op dit moment door het hele land met hun nieuwe show “Signs of Life 2017-2018”.

Een AF-concert is een spetterende combinatie van muziek, licht en videobeelden. U wordt overladen met klassiekers en hits samengesteld uit het gehele oeuvre van Pink Floyd. Voor jong en oud is een AF-performance dan ook een feest van herkenning.

De wijze waarop Absolutely Floyd de muziek van hun helden voor het voetlicht brengt doet hun motto: “Zo dicht mogelijk bij Floyd” zonder meer eer aan. U wordt meegevoerd in de wereld die Pink Floyd heet.

Absolutely Floyd: muzikaal op grote hoogte en vocaal fantastisch.

The Bootleg Doors, vindt haar oorsprong in 1996 als Amsterdamse Doors tribute band. Als officiële Jim Morrison Tribute Show, tourden zij wereldwijd en traden op in theater, clubs en zalen op alle continenten.

Niet de minste organisaties en/of muzikanten hebben na het zien en horen van deze band hun lof uitgesproken. Volgens de grootste Doors fanclub “Doors Quarterly” mogen de Bootleg Doors zich de beste Doors tribute band noemen.
Na het zien en horen van deze band kan er bijna geen andere conclusie getrokken worden dan

“The Doors are back again”. You want The Doors? You will get The Doors!

Foto: Jason van Vliet

 
23 jun 14:00 Festival: Kids 'n Billies 2018

KIDS 'N' BILLIES 2018
THE FUZILLIS, THE BUTTSHAKERS, CORDOVAS E.A.

Open: 14:00
Start: 14:30

VOORVERKOOP START 17 FEBRUARI 10:00 Voor tickets klik hier

Al meer dan 15 jaar het rock ’n roll fenomeen van Nijmegen, het Kids ‘n’ Billies Festival in openluchttheater De Goffert, vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 juni. De eerste namen zijn bekend: The Fuzillis (UK), The Buttshakers (Fra) en Cordovas (USA). De rest van het programma volgt binnenkort. Een muziekfestival met twee podia gevuld met bluegrass, rockabilly, garagepunk, country, rhythm ’n blues, soul, surf en exotica. Een festival met ballen, maar vriendelijk genoeg om eventuele kinderen mee naartoe te nemen. Voor hen zijn er tal van stoere activiteiten die een link met rock ’n roll hebben.


The Fuzillis uit Engeland brengen één woord instr-o-mentals met baldadige saxen, raunchy gitaren en een bak vol atomic age twist en grind a go-go tunes, gegarandeerd een feestje waarbij je danst tot je tenen bloeden. Afgelopen najaar brachten ze hun eerste album uit Ungawa, baby… UNGAWA!


De Franse band The Buttshakers staan bekend om hun felle en vurige muziek: draaitafels beginnen te stomen van de hitte van hun platen, dansvloeren scheuren onder de verschroeiende druk van hun aanstekelijke grooves. Met rauwe, primitieve geluiden uit de garagerock van de jaren 60 en de ruwe seksualiteit van pre-Motown soul muziek, hebben The Buttshakers een reputatie opgebouwd als een “must-see” live band.


Cordovas duikt in 2012 vanuit het niets op in Nashville, USA. Prachtige meerstemmige zang, zwierige gitaarpartijen, pianoriedels en orgelwerk verwerken ze in nummers die uiteenlopen van gespierde countryrock tot ingetogen akoestische americana. Liefhebbers van Fleetwood Mac, Grateful Dead en The Band zijn gewaarschuwd!


Ticketprijzen Zaterdag: vvk € 22,00, kassa € 26,50 Zaterdag kids 0 t/m 4: gratis Zaterdag kids 5 t/m 18: vvk € 4,50, kassa € 6,50

 

 
21 jul 19:00 Concert: Vierdaagseorkest 2018

Open: 19:00
Start: 19:30

Tickets: € 5,- (via website Vierdaagseorkest, klik hier)

Voor alweer de vijfde keer speelt het Vierdaagse Orkest in Openluchttheater de Goffert te Nijmegen. Zaterdag 21 juli a.s. is het Vierdaagse Orkest vanaf 19.30 uur weer te zien en te horen in het openluchttheater. De toegang is € 5,- en kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa of via de website.

Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Onder de algehele muzikale leiding van Bart van Zutven en Stephanie van Werkhoven brengt het Vierdaagse Orkest een avondvullend programma met een mix aan muziekstijlen. Van serieuze werken tot vrolijke meezingnummers. Voor de muzikanten een muzikale uitdaging, voor het publiek zo afwisselend, dat het weer van begin tot einde boeiend is.